Jul, hverdag og Eyvind Hellstrøm

En kokebok til deg og en du kan gi borti julegave!

Det nærmer seg den viktigste høytiden for mange av oss og med den følger mye god mat. Og mye stress. Stress over at maten ikke blir bra nok, at man har glemt noe, at ribba blir brent, svoren blir ikke sprø og grønnsakene blir vasne.
Nettopp det vil Hellstrøm hjelpe deg med i «Duft av jul» som han har laget sammen med Kristin Jacobsen.

hellstrom1

I 2014 ble Duft av jul valgt ut blant 20 bøker som den aller beste kokeboka av NRKs matpanel, Stig Juelsen og Steffen Engelhard som begge er kokker.

De uforglemmelige opplevelsene må komponeres. Det er hverdagens og høytidens balansekunst. Ta vare på tradisjonene og fornye dem slik at de ikke ruster. Komponere de gode øyeblikkene og rydde plass for det uforglemmelige. Det har Kristin og jeg villet med denne boken. Mange familier i de tusen hjem fortviles over usikkerheten når maten skal lages og bordet dekkes. Vi har laget denne håndboken som et verktøy til å spre matglede i vinterland. Fortellingen om at gammelt og nytt blir best hånd i hånd.
Jul med din glede og barnlige lyst.

Eyvind

Du får en skikkelig gjennomgang i hvordan få skikkelig sprø svor på ribba, lette og gode oppskrifter på hvordan lage medisterkaker og medisterpølser fra bunn av eller hvorfor ikke en ribbe med en liten smakfull vri?

skjermbilde-2016-11-24-kl-11-50-20
Pinnekjøtt og lutefisk er også med eller hva med biff med bearnaise eller andebryst med aprikos?

skjermbilde-2016-11-24-kl-11-49-49
Denne boka inneholder alt du trenger til jul – og litt til. Den gir deg opptil flere alternativer til både 1. juledag and 2.juledag! Tilbehørene tar aldri slutt, sausene får tennene til å løpe i vann og dessertene er mange og himmelske. Riskrem, multemousse, karamellpudding, multekrem, frukt i gelé, du mangler ingenting til julehøytiden.
Og når gjestene kommer? Server et glass hjemmelaget gløgg.
Denne julekvelden blir perfekt.


Førjulstiden? Jo, den kan du bruke til å lage hjemmelaget pepperkakedeig og ALLE tolv slag! Syv er ikke nok vet du.

Stikk innom din nærmeste bokhandel og kjøp den nå! Om de ikke har den inne kan de bestille den til deg og du vil ha den i god tid før jul. 🙂

Jeg sier som magasinet Apetitt skrev; «Dette er årets kjøkkenhåndbok for juletiden. Ingen oppgave er for liten, ingen for stor. Det er bare å brette opp kokke-ermene og sette i gang, du kan starte med å kjøpe boka.»

GOD JUL!

*

Til tiden etter jul bør du helt klart ha Hellstrøms andre kokebok i hus. «Bare mat», hvor hverdagsmaten gjøres enklere og mer spennende.

hellstrom
Boka er lett oppdelt i Supper og salater, Fisk og skalldyr, Kjøtt, Sauser og dipper, tilbehør og kaker og desserter.
Her finner du lammecarré og hamburger, lys lapskaus og bløtkake.
Blant tilbehør finnes omtrent alt du kan tenke deg å trenge til middagen. Flere typer poteter, focaccia og hamburgerbrød!

«Det som gleder meg mest når jeg setter meg til bords, er at jeg har lyktes og at det smaker bra,» sier Eyvind Hellstrøm. «Bordet blir rammeverket for en sanselig opplevelse som jeg ikke på noen måte vil vøre foruten. Av og til går det rett til hjertet. Det er som en kjæreste som jeg aldri vil gi opp.» Her presenterer Hellstrøm både klassiske oppskrifter og nye smaker, mat han liker å servere hjemme hos seg selv. Boka inneholder 130 smakfulle oppskrifter fra lammecarré, kamskjell, fiskesuppe, tomatsuppe, fish & chips, brandade med sjøkreps, andebryst med fersken, club sandwich, hamburger, makroner, belgiske vafler, sjokoladekake med vaniljeis og mye mer.

Eyvind Hellstrøm har en høy stjerne blant unge og voksne. Hans råd og tips blir lyttet til og ingen har utfordret hans autoritet. Bare Mat er kokeboka du selv ønsker deg og drømmegaven til alle, uansett alder!

Denne kokeboka er for elskeren av hverdagsmaten. For den som liker enkle oppskrifter på fristende, smakfulle og herlige middager. Du vil ikke gå tom for nye retter her. Ja, før du faktisk har laget alt som finnes i denne kokeboka, selvfølgelig. 🙂

VEL BEKOMME!

 

Trine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s