Romaner med kjærlighet og lidenskap

Raine Miller og J. A. Redmerski har skrevet kjærlighetsromaner som strekker seg utover det de fleste tror er «typiske» kjærlighetsromaner.

 

 


Raine Miller har skrevet «Blackstone-affæren», som består av fire bøker og handler om Brynne Bennett, en amerikaner som har flyktet til England etter en stygg skandale. Hun studerer malerikonservering og jobber som fotomodell for å få endene til å møtes.
Ethan Blackstone er den vellykkede sikkerhetseksperten som kjøper et elegant nakenbilde av Brynne. Ethan er også en mann som ikke tar nei for et svar. Han vil eie Brynne og til Brynnes store ergrelse finner hun hans begjær og dominans meget fascinerende og tiltrekkende.
Men spørsmålet er om forholdet kan overleve de mange demonene og hemmelighetene som ligger og ulmer under overflaten.

Dette er en erotisk roman ulikt noe du har lest tidligere. Den er direkte og uflau, bruker akkurat de ordene du forventer skal brukes og ikke myke, innpakkede pene ord i alle varianter som kan beskrive noe som skjer.
Det er faktisk en sjanse for at du blir flau, om du leser den i offentligheten! 🙂

Den første boken, «Naken» er ganske tynn, så du bør like greit sikre deg nummer to med det samme! Det blir ganske intenst…

 

J. A. Redmerski har skrevet duoen «Kanskje aldri» og «Kanskje alltid», en kjærlighetshistorie som faktisk strekker seg utover to tykke bøker og ikke innen de 50 første sidene.
Camryn Bennett ønsker å få mer ut av livet enn å bare følge de samme rutinene hver dag. Hun skal egentlig flytte sammen med bestevenninnen og starte i ny jobb, men en kveld på byen endrer hele hennes syn på den trygge virkeligheten hun kjenner og hun bestemmer seg for å flykte fra det eneste livet hun har kjent. Hun hopper på en Greyhound-buss uten noen formening om hvor hun skal eller hva hun skal der. Men det hun finner på veien, er Andrew Parrish.
Andrew er egentlig helt motsatt av Camryn. Han er spennende, impulsiv og uredd og han kan på mange måter være nøkkelen som skal til for å åpne Camryns forsvarsverk. Han lærer henne å leve livet igjen. Langs veien er Camryn bestemt på at hun ikke vil ha noen følelser for noen, men Andrew klarer å lokke frem noen bortgjemte følelser i henne.
Men Andrews mørke hemmeligheter kan enten forene dem eller ødelegge dem.

For noen ganger, fører livet deg ut av kurs…

Noen omtaler som er verdt å lese:

siribokoholiker.blogg.no
Bokelskerinnen intervjuet Redmerski: bokelskerinnen.com
bokfruen.blogg.no Blackstone-affæren

 

Trine

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s