SPIS TREN SPIS – stjernekokkens smarte oppskrifter kommer 10. januar!

spistrenspis

Hva skal du spise før, under og etter trening? For stjernekokk Jonas Lundgren er det to ting som gjelder: Maten må være næringsrik og sunn, og den må smake godt. Oppskriftene i denne boken holder det han lover. I tillegg får du tips som gjør det enkelt for deg å planlegge måltider og trening i en travel hverdag.

«Treningsmat» skal ikke være pulver, energidrikker og kjedelige matretter. Det skal være fullverdige måltider som vekker appetitten og holder deg våken og full av energi! Det gjelder bare å knekke koden. Jonas har gjort nettopp det og med denne kokeboka kan alle som trener, uansett om du er proff og vil ha ny inspirasjon eller du er helt ny og vet omtrent ikke bak og frem på en tredemølle, (Du er ikke alene der!) finne rytmen mellom trening og mat som vil gjøre hverdagen mer inspirerende og givende.

 

La nå i det minste maten være det siste du trenger å stresse over, for om du bare plukker opp denne boka og bruker litt tid på å lese den så skal du se at den reisen du har startet på vil gå så mye lettere.
Og ja, det er oppskrifter på desserter her også!

Det holder ikke at maten er sunn for helsen, den må også smake godt! Hvis maten er velsmakende vil du fortsette å spise den. Det blir en livsstil.

Eyvind Hellstrøm anbefaler også Jonas’ kokebok!

«Følger man Jonas’ budskap, er det mulig å spise naturlig, enkelt og velsmakende, og samtidig trene hardt uten å pøse på med kunstige proteiner og energidrikker. Med denne boken som veiviser, blir maten ren glede for kropp og sinn.»

skjermbilde-2017-01-03-kl-12-26-18

Litt om stjernekokken selv, Jonas Lundgren:
Jonas Lundgren er profesjonell kokk og har arbeidet i mange topp- restauranter rundt om i verden, blant annet som kjøkkensjef under Eyvind Hellstrøm på Bagatelle i Oslo. Han tok sølv i Bocuse d’Or i 2009 og er kjent fra TV 2-programmet «Norges grillmester», der han var dommer. Lundgren er også personlig trener og har stor interesse for trening og sunn mat.

Unn deg selv en SUNN godbit på starten av dette nye året, kjøp SPIS TREN SPIS!

Kommer på lager 10. Januar, men du kan bestille den allerede nå hos bokkilden, til maks rabatt!

Trine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s