SMAK SPANSK – en ekte matsafari

cover-smak spansk(hires)


Denne kokeboken er en introduksjon til noen av Spanias mest klassiske retter, samtidig som den presenterer det nye spanske kjøkkenet.

Madrid er en smeltedigel. Ikke bare henter restaurantene de beste råvarene fra hele landet, her finner vi også mattradisjoner fra alle distriktene. Dessuten blander mange inn ingredienser og metoder fra andre lands kjøkken. Italienske matvarer, særlig pasta, har lenge vært tungt til stede i det spanske kjøkkenet.

I Smak spansk møter vi vinmakere og kokker, vi er på markedene og i delikatessebutikkene, vi smaker oss fram til de gode rettene. Og restaurantene har vært så elskverdige å dele sine hemmeligheter med oss. Vi har fått deres oppskrifter.

Vi har tilpasset dem til norske forhold, slik at ingrediensene skal være enkle å få tak i, og at det skal være mulig å lage maten på et hjemmekjøkken.
Que aproveche! God appetitt!

 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

I Norge går vi fra bar til bar og drikker øl. I Madrid går du fra tapasbar til tapasbar! Det må være noe av det morsomste du kan gjøre i Madrid, spise deilig fingermat og så gå deg en tur til neste bar! I denne boka får du tips om de beste tapasbarene. 😉

Det du bør vite om denne kokeboka er at den ikke er en tradisjonell kokebok. Dette er boka for deg som elsker mat OG reise! Her får du en oversikt over de beste barene og restaurantene i Spania og spesielt Madrid.

Les deg opp før du drar på tur, test ut tapasbordet hjemme først og vit at når du kommer til Madrid har du en tykk matbibel som sørger for de beste spisestedene! For ingenting kan vel ødelegge en ferie så mye som en dårlig matopplevelse…? 😉 

smakspanskbilde.PNG

Er ute nå! Bestill i dag, hos forlaget, på nett eller kjøp hos din lokale bokhandler.
4. september er det lanseringsfest hos Delicatessen på Aker Brygge. Meld deg på her: https://www.deltager.no/smakspansk

 

 

Trine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s